"Am vorbit cu domnul secretar de stat Liviu Voinea si l-am rugat - acuma ca deja devine persoana politica, fiind secretar de stat - sa se gandeasca de multe ori inainte de a veni cu un proiect", a spus Ponta.

El a aratat ca lucrurile trebuie facute in sens european si ca tot ceea ce excede cadrul european in domeniul fiscal reprezinta idei sau propuneri care nu vor fi puse in practica daca toata lumea spune ca nu sunt bune. "Haideti sa lasam lucrurile (...) si sa le facem in sens european. Si tot ceea ce la nivel european, in domeniul fiscalitatii, s-a dovedit ca fiind de succes, incercam sa aplicam. Restul sunt idei, sunt propuneri, unele bune, unele mai putin bune, dar e bine ca le discutam, ca uite, daca toata lumea zice ca nu-s bune, nu le punem in practica", a spus Ponta.

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia "denuntatorului" din Suedia.

Citeste si articolul de opinie BIG BROTHER: statul te vrea informator!