Ponta: Pentru fonduri UE in 2007-2013, in special la POSDRU, a fost un infern. Vor mai exploda bombe

Actiunile derulate in perioada 2007-2013 pentru atragerea de fonduri europene in Programul Sectorial privind Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) au fost un infern din care s-a crezut ca s-a iesit, dar datele ministrului Muncii releva ca vor mai exploda destule "bombe", avertizeaza premierul Ponta, scrie Mediafax.

"Am avut, astazi, o discutie importanta legata de Acordul de Parteneriat cu UE, de modul in care Romania va cheltui fondurile de coeziune, structurale, alocate noua. Daca in primul exercitiu, 2007-2013, pot sa spun fara ezitare ca, in special la POSDRU, totul a fost un infern si un infern din care credem ca am iesit - doamna ministru Campeanu, mai bine informata decat mine, zice ca mai avem destule bombe care vor exploda - asta nu inseamna insa ca, in viitorul exercitiu financiar, nu vom avea sume cel putin la fel de importante", a spus Ponta, in cadrul unei conferinte a carei tema a fost dialogul social dintre Guvern, sindicate si patronate.

Conferinta a urmat unei reuniuni organizate, marti dimineata, la Guvern, pe tema Acordului de Parteneriat cu UE privind modul de cheltuire a fondurilor europene in perioada 2014-2020.

La inceputul lunii august 2012, Comisia Europeana a presuspendat POSDRU, ca urmare a deficientelor identificate de partea comunitara in contractarea proiectelor, platile fiind deblocate in februarie anul trecut.

Citeste si:
Alegeri locale 2020: Victor Ponta a votat
Alegeri locale 2020: Victor...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri