Premierul Victor Ponta a prezentat ieri un grafic care transeaza situatia din “razboiul accizei”. Taxa Basescu, lansata sub sloganul “Aici sunt banii dumneavoastra”, a fost de 14 centi pe litru, iar rezultatul a fost zero in ceea ce priveste numarul de kilometri de autostrada construiti sub mandatul lui Traian Basescu ca ministru al Transporturilor, arata premierul pe pagina sa de Facebook.

Acciza pe carburanti introdusa de la 1 aprilie este de 7 centi pe litru, iar Guvernul Ponta a inaugurat in perioada 2012-2013 peste 230 kilometri de autostrada urmand ca in 2014 sa maifie inaugurati alti 90 de kilometri.

Care e impactul accizei suplimentare

Impactul taxei pe combustibil asupra cheltuielilor lunare va fi, pentru 75% din populatia Romaniei, intre 60 de bani si 4 lei, iar pentru restul de 25% intre 5 si 10 lei, a spus ministrul Transporturilor, Dan Sova.

Citeste articolul integral pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri