RADET: Furnizarea energiei termice pentru incalzire, oprita ca urmare a temperaturilor ridicate

RADET Bucuresti anunta, luni, intr-un comunicat de presa, incheierea sezonului de incalzire 2014-2015, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada.

Astfel, incepand de luni, se va intrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru incalzire catre consumatorii racordati la sistemul centralizat al Municipiului Bucuresti.

"Masura a fost luata in conformitate cu prevederile articolului numarul 117 din Regulamentul pentru furnizarea si utilizarea energiei termice, care precizeaza ca 'oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10 °C, intre orele 18.00 – 6.00' ", conform comunicatului de presa

De la aceasta masura fac exceptie obiectivele speciale – spitale, crese, gradinite, sere – in cazul carora sistarea serviciilor de incalzire se va face la solicitarea scrisa a conducerii acestora, precizeaza reprezentantii RADET. Bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon cu apelare gratuita din orice retea: Tel Verde - 0800.820.002, pentru a solicita institutii informatii suplimentare.

Citeste si:
Firea, despre avaria din sectoarele 2 si 3: A fost un sabotaj...
Firea, despre avaria din...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri