Caldura poate fi furnizata in Capitala incepand de miercuri, dupa efectuarea probelor la cald necesare pregatirii retelei de termoficare, anunta Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti.

RADET Bucuresti anunta ca luni vor fi incepute probele la cald necesare pregatirii retelei de termoficare pentru noul sezon de incalzire 2015 - 2016. Clientii RADET sunt rugati sa deschida vanele montate pe circuitul de incalzire din subsolul blocurilor, precum si robinetii montati pe calorifere, pentru a se realiza o incarcare si o aerisire corecta a instalatiei de incalzire, scrie Mediafax.

RADET precizeaza ca lipsa incalzirii la unele blocuri sau scari de bloc poate fi cauzata de faptul ca sunt asociatii de proprietari care nu si-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitarilor venite de la locatari. Ulterior efectuarii probelor la cald, incepand de miercuri, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru incalzire.

Decizia furnizarii agentului termic pentru incalzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit carora "inceperea perioadei de incalzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc dupa inregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, intre orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea incalzirii se face dupa 3 zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste +10°C, intre orele 18.00-6.00", mai spune RADET.

Reprezentantii regiei mai anunta ca dispeceratele si echipele sale de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea oricaror probleme aparute in teren. Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon cu apelare gratuita din orice retea: TelVerde - 0800.820.002.

Citeste si:
Therme: 4 milioane de vizitatori si 3 milioane de cocktail-uri
Cel mai mare complex de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Licitatia pentru 100 de tramvaie din Bucuresti, din nou suspendata