Asociatia Daruieste Viata doneaza Spitalului Marie Curie un cazan de capacitate mare, care va asigura apa calda si caldura spitalului atunci cand sunt avarii RADET, a declarat, miercuri, pentru HotNews.ro, Oana Gheorghiu, co-fondatoare a asociatiei. Cazanul a ajuns ieri la Spitalul Marie Curie, insa va mai dura aproximativ 10 zile pana cand va putea fi pus in functiune, din cauza ca trebuie parcurse toate procedurile legale pentru instalarea lui, a precizat Oana Gheorghiu.

Oana Gheorghiu mai spune ca donarea acestui cazan catre spital era in plan de mai mult timp, insa problemele din ultima perioada - spitalul nu a avut apa calda si caldura din cauza unei avarii RADET - au facut ca donatia sa fie urgentata.

Jurnal de SPITAl. Spitale de copii din capitală nu au apă caldă. Pentru că RADET. Mulțumirile merg la primăriță personal, că așa a cerut chiar dânsa, să-i mulțumim domniei sale personal. Un cazan care va putea preveni în viitor astfel de situații a fost livrat azi, în urgență, la Spitalul Marie Curie. Mulțumim IMSAT SA și Ariston pentru reacția rapidă. Mulțumesc Ramona Hainarosie pentru ajutorul dat în găsirea transportului. #NoiFacemUnSpital #PMBfacecevreaeaPosted by Oana Gheorghiu on Tuesday, November 19, 2019

Spitalul Marie Curie si Centrul de Recuperare Robanescu, fara apa calda si caldura de cateva zile

Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, au ramas din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati - Spitalul Marie Curie are peste 300 de copii internati, iar Centrul Robanescu peste 100.

Reprezentantii RADET au precizat luni ca este vorba despre continuarea lucrarilor de saptamana trecuta, la magistrala de la CET Progresu, si nu mai pot amana: "Dureaza 48 de ore. Noi lucram din primavara in tot orasul, acum s-a ajuns si aici. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici", au explicat luni reprezentanti ai RADET.

Saptamana trecuta, RADET a anuntat lucrari pentru remedierea unei avarii incepand din data de 12 noiembrie, cu termen de remediere de 40 de ore, insa cele doua spitale au avut apa calda si caldura abia vineri dimineata, pe 15 noiembrie.

Managerii celor doua spitale, Daniel Buzatu (Spitalul Marie Curie) si Liliana Padure (Centrul de Recuperare Robanescu) declarau, vinerea trecuta ca pe perioada avariei, in spital s-a incalzit apa, iar saloanele au fost incalzite cu aer conditionat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri