Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a aprobat finantari de la bugetul de stat, de 37.007.000 lei pentru sapte spitale, bugetul local trebuind sa asigure o cofinantare 10 la suta din suma alocata de Ministerul Sanatatii, potrivit News.ro.

Cele sapte spitale sunt: Spitalul "Sf. Maria", Spitalul Universitar de Stomatologie, Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Colentina, Spitalul "Panait Sarbu", Spitalul "Alexandru Obregia".

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de joi o hotarare privind includerea in bugetul Municipiului Bucuresti pe anul 2016 a sumei alocate de la bugetul de stat pentru echipamente medicale, dar si unele modificari in structura bugetului local pentru asigurarea cofinantarii de zece la suta, precum si pentru asigurarea subventiei de la bugetul local pentru Teatrul Stela Popescu.

Astfel, de la bugetul local s-a alocat suma de 7.102.000 lei, 3.001.000 lei reprezentand subventiile pentru Teatrul Stela Popescu.
De asemenea, documentul prevede si bugetul total al teatrului, respectiv 3.351.000 lei.

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com