PSD nu avea nicio intentie de a aplica legea pensiilor in 2020, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, precizand ca va publica un document din care reiese acest lucru, in cazul in care fostul ministru, Eugen Teodorovici, continua cu acuzatiile.

"Am un mesaj foarte clar pentru domnul Eugen Teodorovici, am vazut ca a lansat tot felul de acuzatii: daca mai continua, ma vad fortat sa public inca un document care a fost prezentat in Guvern si care arata ca PSD nu avea nicio intentie sa aplice legea pensiilor in 2020, din care citez: "Va rugam sa dispuneti reanalizarea calendarului privind aplicarea legii...". Acest document nu il public deocamdata, dar, daca va continua acuzatiile, sunt nevoit sa public acest document", a precizat Citu.

Intrebat de ce nu publica in acest moment documentul la care se refera, el a explicat ca aceasta decizie este si una politica si necesita discutii in PNL.

De asemenea, Citu a refuzat sa raspunda cine a solicitat Guvernului reanalizarea calendarului de aplicare a legii pensiilor.

Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri