PSD nu avea nicio intentie de a aplica legea pensiilor in 2020, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, precizand ca va publica un document din care reiese acest lucru, in cazul in care fostul ministru, Eugen Teodorovici, continua cu acuzatiile.

"Am un mesaj foarte clar pentru domnul Eugen Teodorovici, am vazut ca a lansat tot felul de acuzatii: daca mai continua, ma vad fortat sa public inca un document care a fost prezentat in Guvern si care arata ca PSD nu avea nicio intentie sa aplice legea pensiilor in 2020, din care citez: "Va rugam sa dispuneti reanalizarea calendarului privind aplicarea legii...". Acest document nu il public deocamdata, dar, daca va continua acuzatiile, sunt nevoit sa public acest document", a precizat Citu.

Intrebat de ce nu publica in acest moment documentul la care se refera, el a explicat ca aceasta decizie este si una politica si necesita discutii in PNL.

De asemenea, Citu a refuzat sa raspunda cine a solicitat Guvernului reanalizarea calendarului de aplicare a legii pensiilor.

Citeste si:
Capitala se aglomereaza in 2020: birouri pentru inca 26.000 angajati
2020 gaseste piata de spatii...
Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PSD, prins intre promisiunile fata de pensionari si gaura din buget