Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti (DGAS) http://www.dgas.ro/stimulente-financiare/stimulent-nou-nascuti/ NU a primit banii de la Primaria Bucuresti pentru a plati stimulentele financiare pentru nou nascuti, in valoare de 2.500 de lei/copil.

Astfel, conform informatiilor primite de wall-street.ro, “DGAS nu a primit inca banii, intrucat, din ce stim noi, PMB nu mai ARE bani!”, a spus o reprezentata a DGAS.

Aceasta a completat spunand ca spera ca banii sa intre luna aceasta, insa nu are garantia ca acest lucru se va intampla. Intarzierile cumuleaza deja cateva saptamani.

Gabriela Firea a recunoscut anul trecut ca PMB este in faliment.

Firea a cheltuit sume exorbitante pe un numar de peste 20 de companii, ilegal infiintate, conform unei hotarari judecatoresti definitive, dar si pe concerte, statui, institutii publice redundante. In prezent, Firea da vina pe Guvernul Orban pentru aceasta situatie, spunand ca Ministerul de Finante nu acorda fonduri PMB.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri