Elevii de la şcolile din municipiul Focşani care au obţinut media generală 10 la examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat au fost premiaţi, miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului Local Focşani, de primarul Cristi Misăilă.

Astfel, au fost premiaţi 17 elevi care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională, şapte de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani, patru elevi de la Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare", câte doi de la Colegiul Naţional "Al.I.Cuza" şi Şcoala Gimnazială "Anghel Saligny, un elev de la Şcoala Gimnazială "Duiliu Zamfirescu" şi unul de la Colegiul Naţional "Oana Diana Renea".

De asemenea, au fost premiaţi şi cinci absolvenţi de liceu din Focşani care au obţinut media 10 la Bacalaureat, trei de la Colegiul Naţional "Al.I.Cuza", unul de la Colegiul Naţional "Unirea" şi unul de la Liceul Economic "Mihail Kogălniceanu".

"Mă bucur că anul acesta este un număr mult mai mare de medii de 10 la Evaluarea Naţională, ceea ce înseamnă că avem tineri interesaţi în a se implica în formarea profesională pentru viaţă. Le doresc succes în continuare", a declarat primarul Cristi Misăilă în cadrul festivităţii de premiere.

Elevilor le-a fost înmânat un cec simbolic cu sumele cuvenite, urmând ca aceştia să-şi poată ridica în zilele următoare banii de la casieria Primăriei Focşani.

Pentru premierea acestora, primăria a alocat suma de 10.500 de lei, absolvenţii de liceu care au obţinut media generală 10 la Bacalaureat fiind recompensaţi cu 1.000 de lei, iar elevii care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională cu suma de 500 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri