Politica e mai presus de educație: În cea mai grea criză a sistemului de învățământ din ultimii 30 de ani, secretarul de stat Luminița Barcari își dă demisia

În timp ce sistemul de învățământ trece prin cea mai grea criză din ultimii 30 de ani, Luminița Barcari, secretarul de stat din Ministerul Educației care se ocupa de întregul învățământ preuniversitar, demisionează din funcție, scrie Agerpres.

Luminița Barcari a demisionat din funcție pentru a se ocupa doar de alegerile parlamentare, la care candidează din partea PNL pentru un loc în Camera Depeutaților, scrie Agerpres.

La începutul acestui an școlar, pe 14 septembrie, într-un an complet atipic pentru educația din România, Luminița Barcari, împreună cu un alt secretar de stat din Ministerul Educației au intrat în concediu pentru a-și pregăti campania electorală la alegerile locale pentru șefia Consiliului Județean Ialomița, pe care în cele din urmă a pierdut-o, dar a câștigat un loc de consilier județean, potrvit EduPedu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație »Setari Cookie-uri