"Sorin Popa, administratorul si directorul general delegat al BRD-Groupe Societe Generale, va fi promovat, incepand cu 2 ianuarie 2012, la Paris in functia de consilier al directorului bancii comerciale internationale a Societe Generale, fiind insarcinat cu dezvoltarea comerciala a retelei internationale a grupului francez. El va ramane in continuare administrator (membru in Consiliul de Administratie) al BRD-Groupe Societe Generale. Alexandre Maymat, actualul administrator si director general al Societe Generale Camerun, va fi propus la inceputul anului 2012 ca administrator al BRD-Groupe Societe Generale, urmand sa fie numit apoi presedinte al BRD-Groupe Societe Generale dupa plecarea lui Guy Poupet", a anuntat grupul francez Societe Generale.

Functia de administrator si director general delegat este a doua pozitie in banca.

Alexandre Maymat este la Bucuresti, impreuna cu mai multi oficiali de top ai Societe Generale, si a fost prezentat in cadrul unei intalniri guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Surse bancare au declarat anterior pentru Mediafax. ca Maymat va prelua functia de presedinte al BRD, a doua banca din Romania dupa nivelul activelor.

Citeste si:

Actualul presedinte, Guy Poupet, conduce BRD de doi ani.

Poupet l-a inlocuit de la 1 ianuarie 2010 pe Patrick Gelin, care a condus banca aproape noua ani si a plecat pe o pozitie in Comitetul de Directie al grupului Societe Generale.