Millennium Bank, subsidiara locala a grupului portughez Millennium bcp, ofera companiilor cu o cifra de afaceri de minimum 500.000 de euro scrisori de garantie pentru participarea la licitatii.
Clientilor nu li se solicita garantii materiale, iar limita maxima a plafonului pentru emiterea scrisorilor de garantie poate fi de pana la 450.000 de lei, in functie de cifra de afaceri a companiei si de nevoile acesteia.

Comisionul de acordare este de 0,6% din valoarea totala a facilitatii, in timp ce comisionul de emitere este de 25 euro, pentru scrisori de licitatie cu valoare mai mica de 5.000 de euro sau de 50 de euro, pentru scrisori de licitatie de peste 5.000 de euro.

Oferta promotionala scrisori de garantie pentru participarea la licitatii este valabila pentru sase luni, pana in septembrie 2012.

Oferta de trade finance a Millennium Bank mai include produse specifice, cum ar fi acreditive documentare, scrisori de garantie, incasso, ordine de plata conditionate, dar si plafoane pentru scrisori de garantie si acreditive, limite de cash colateral, limite multioption.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri