Membrii Consiliului de Supraveghere l-au ales in functia de presedinte pe Nicolae Petria, urmand a fi convocata ulterior Adunarea Generala a Actionarilor pentru completarea componentei Consiliului de Supraveghere a Bancii Comerciale Carpatica.

Ilie Carabulea detine holdingul Atlassib, din care fac parte compania de transport international de persoane cu acelasi nume, dar si firme de transport de marfa, de comert sau din sectorul agricol.

Carabulea este actionar si la Banca Carpatica, iar in ultima perioada s-a vorbit ca acesta doreste vanzarea unei bune parti a actiunilor detinute catre fondul britanic de investitii AnaCap.

Citeste si:

Pe langa Carabulea, care are 41,28% din actiunile bancii, unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tanase, detine 11,21% din actiuni.

Banca Carpatica a inregistrat in primele trei luni un profit net de 8,54 milioane lei (1,9 milioane euro), fata de rezultatul negativ consemnat in aceeasi perioada a anului trecut, de 13,5 milioane lei, in conditiile reducerii semnificative a cheltuielilor cu provizioanele.

Citeste si Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost condamnat la 18 luni de inchisoare. Decizia este definitiva