Misu Negritoiu, CEO al ING Bank, a fost numit in functia de presedinte al Advisory Board-ului Maastricht School of Management Romania. Vezi cine mai face parte din conducere.
Din noul board fac parte si Steven van Groningen (Presedinte si CEO Raiffeisen Bank), Radu Georgescu (Presedinte GECAD Group), Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution), Adrian Stanciu (Managing Partner al Human Synergistics), Peter de Ruiter (Partner Tax and Legal Services al Pricewaterhouse Coopers), Sorin Ionita (Presedinte al Expert Forum (EFOR)) precum si alti manageri si antreprenori respectati din sectorul privat si public. Trei dintre membrii Boardului, Adrian Stanciu, Marius Ghenea si Sorin Ionita, sunt si profesori in cadrul Maastricht School of Management Romania.

Noul board a fost ales pe baza experientei internationale a membrilor, cat si a expertizei locale in mediul de business si va contribui la imbunatatirea programului de Executive MBA oferit de Maastricht School of Management Romania.

”Ca scoala de management cel mai important client este comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Advisory Board, care reprezinta interesele unei arii intinse din business, sectorul public si ONG-urile din tara, ne permite sa fim mai aproape de clientul nostru si sa mentinem relevanta scolii MSM Romania si a curriculei sale”, Oliver Olson, decanul institutiei de invatamant.

Misu Negritoiu - promotor al calitatii

“Am incredere in program, ii cunosc obiectivele, traditia si nivelul calitativ si am apreciat ca pot fi si eu un promotor al calitatii in societate si in mediul de business, care are mare nevoie de asa ceva. Indiferent ca este in mediul bancar, industrial sau agricol, suferim de o abordare generalista si scoala romaneasca, ca si mediul de business, au nevoie de abordari pragmatice, eficiente”, a declarat Negritoiu.

Board-ul se intalneste de patru ori pe an pentru a discuta curriculum-ul programului de EMBA, situatia studentilor si misiunea Maastricht School of Management Romania. Scoala urmareste sa creeze, astfel, Change Agents din studentii sai, manageri care sa aduca o schimbare in mediul lor de business si in societate.

Maastricht School of Management Romania ofera un program de Executive MBA de 20 luni care are ca misiune crearea unei societati sustenabile prin intermediul studentilor si absolventilor sai. MSM Romania este acreditata AMBA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri