Calin Matei, director general adjunct si director al diviziei tehnice viata si bancassurance, gestioneaza incepand cu data de 1 iulie anul curent si divizia tehnica non-viata precum si directia reasigurare, iar Georgiana Miron, director comunicare si relatii publice, a preluat, de asemenea, divizia de marketing si comunicare.
Atat Calin Matei (foto stanga) cat si Georgiana Miron (foto dreapta) ii raporteaza directorului general, francezul Francois Coste.

Calin Matei, impreuna cu echipa lui, contribuie la definirea strategiei Groupama Asigurari si va alinia activitatea diviziilor tehnice la strategia de crestere profitabila a companiei. Totodata el va superviza directia reasigurare precum si directia bancassurance.

Calin Matei a coordonat mai multe proiecte strategice in special cu privire la asigurari de viata si bancassurance in cadrul Groupama Asigurari. Este absolvent al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Matematica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti iar in perioada noiembrie 2004 – iunie 2006 a urmat studii de actuariat la Universitatea Corvinus din Budapesta.

Georgiana Miron conduce noua divizie de marketing si comunicare continuand astfel dezvoltarea si implementarea strategiei de marketing si a planului anual de comunicare, pe baza strategiei de crestere profitabila a companiei.

Georgiana Miron s-a alaturat echipei Groupama Asigurari in decembrie 2009 fiind responsabila in toata aceasta perioada de coordonarea functiunilor de comunicare externa si interna din companie. Este absolventa a Facultatii de Sociologie, specializarea comunicare, din cadrul Universitatii Bucuresti, unde a urmat si cursurile masterale de comunicare si mass media. A participat la cursuri de specializare in comunicare si managementul proiectelor atat in tara cat si in strainatate.

Groupama Asigurari ocupa locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari, fiind astfel unul dintre liderii pietei de profil din Romania si este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri