Jurnalistii wall-street.ro propun un nou format de articole, original si inedit: noi venim cu afirmatii pe care specialisti din piata le comenteaza si le noteaza in functie de gradul de veridicitate si propriile convingeri.

Fiecare enunt propus de wall-street.ro, dintre cele prezentate in tabel, a fost notat de la 1 la 10, in functie de gradul de corectitudine al acestuia, in opinia respondentilor. Astfel, daca o afirmatie primeste nota 1 inseamna ca specialistul din piata o considera total falsa/imposibil de realizat, in timp ce nota 10 arata ca este complet de acord cu respectiva declaratie.

Mai mult, specialistii din piata sunt invitati sa argumenteze notele aferente afirmatiilor.

In ordinea acordarii notelor, respondentii sunt Adrian Marin, CEO Generali Romania (foto dreapta sus); Victor Sraer, managing partner OTTO Broker de Asigurare (centru jos); Violeta Ciurel, CEO AXA Asigurari (stanga sus); Bogdan Andriescu, presedinte UNSICAR (centru sus); Razvan Pavel, managing director Netrisk Broker de Asigurare (stanga jos); Calin Matei, director general adjunct Groupama Asigurari (dreapta jos).

In tabelul urmator puteti vizualiza enunturile propuse de wall-street.ro, media notelor oferite de catre cei sase respondenti, precum si cine a dat cea mai mica, respectiv cea mai mare nota. Unele opinii sunt compuse si din doua propozitii, carora specialistii le-au acordat cateodata si note separate. Fiind vorba despre aceeasi tema, wall-street.ro a luat in considerare media celor doua note.

Cat de adevarate sau false sunt aceste afirmatii?