Clientii RBS isi vor putea plati ratele la CEC Bank

RBS Romania a incheiat, incepand cu luna septembrie, un parteneriat cu CEC Bank, prin care clientii persoane fizice isi vor putea plati ratele aferente creditelor sau cardurilor de credit.

Parteneriatul dintre cele doua banci vine in contextul in care britanicii de la RBS au hotarat sa-si reorienteze afacerile, prin dezvoltarea in continuarea a segmentului corporate, in timp ce pentru sectorul de retail va fi restructurat.

Totodata, angajamentul cu Posta Romana, prin care clientii RBS puteau efectua plata ratelor la oficiile postale din tara s-a incheiat pe 27 septembrie 2012.

„Prin colaborarea cu CEC Bank ne-am dorit sa extindem punctele in care clientii nostri isi pot plati ratele lunare. Astfel, acest parteneriat va oferi, pe langa reteaua extinsa de locatii, beneficii importante de timp si resurse. Un alt avantaj pentru clienti este posibilitatea achitarii ratelor in euro prin intermediul vastei retele a CEC Bank”, a declarat Henk Paardekooper, presedintele RBS Romania.

Pentru plata ratelor RBS, clientii mai pot utiliza serviciul RBS iBanking, sucursalele RBS Romania, precum si locatiile Praktiker.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri