Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), liderul pietei de asigurari din Romania, a lansat la inceputul acestui an o asigurare de locuinta de tip "toate riscurile", sub denumirea comerciala de Viva Casa.
Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care au in proprietate cladiri cu destinatia de locuinta de serviciu.

"Prin achizitionarea unei polite Viva Casa, Asiguratul poate beneficia de protectie dubla integrata prin extinderea acoperirii cu servicii de asistenta tehnica, facilitati de plata, promptitudine in solutionarea daunelor, Call Center dedicat pentru notificarea evenimentelor asigurate la numarul de telefon 021.9669, disponibil 24h/24h, 7 zile din 7", se arata in comunicatul companiei.

Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari VIG si vechiul Omniasig VIG.

In primele noua luni ale anului trecut, cele trei companii membre ale Vienna Insurance Group din Romania au subscris prime in valoare de 340 milioane de euro, cu 14,8% sub nivelul raportat in perioada similara a lui 2011, cand afacerile totalizau 399 milioane de euro.

La finalul perioadei analizate, operatiunile din Romania aveau o pierdere cumulata de 10,6 milioane de euro, cu aproape 25% peste cea inregistrata in trimestrul trei din 2011, de 8,8 milioane de euro, dupa ce, la jumatatea anului in curs, rezultatul financiar negativ al VIG era de 4,1 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri