Cu aproape 200 de ani de experienta, Gothaer este unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari din Germania si este una dintre cele mai mari companii de asigurari mutuale. Dupa lansarea Gothaer Asigurari Reasigurari in Romania, compania isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului german. Avand in prezent peste 150 de angajati, Gothaer Asigurari Reasigurari intentioneaza sa devina un jucator important pe piata asigurarilor generale din Romania. Produsele sunt accesibile prin intermediul sucursalelor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, online pe www.gothaer.ro, precum si prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare.

Insurance and a little extra / Asigurari si ceva in plus

Pozitionarea “Insurance and a little extra” se traduce intr-un plus de valoare adus produselor si serviciilor oferite, care depasesc granitele asigurarilor clasice si asteptarile clientilor. Campania de promovare a noii identitati marcheaza inceputul noii etape in dezvoltarea companiei, avand la baza fundamente solide pentru a transmite viziunea Gothaer Asigurari Reasigurari. Oferta Gothaer Asigurari Reasigurari cuprinde produse cheie adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice si include atat tipurile de asigurari specifice nevoilor individuale private, precum asigurarile de locuinte, casco si sanatate, cat si o gama larga de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici si mijlocii si angajatilor.


Asigurari pentru industria de energie regenerabila

Un segment de piata complet nou pe care Gothaer il va dezvolta in premiera in Romania este reprezentat de asigurarile dedicate industriei de energie regenerabila. In acest sens, experienta vasta si extinsa a grupului Gothaer ca lider de piata pe acest segment atat in Germania cat si in alte tari europene va reprezenta un atu important.

Strategia Gothaer Asigurari Reasigurari

Atentia companiei se concentreaza pe dezvoltarea afacerilor in zona de retail, precum si pe segmentul companiilor mici si mijlocii. In urmatorii 5 ani, Gothaer isi propune sa atraga profesionisti de top, creand peste 250 de noi locuri de munca, cu scopul de a coagula in echipa sa expertiza superioara din piata de asigurari din Romania.