Credit Europe Bank majoreaza dobanzile la depozite cu pana la 1 punct procentual

Credit Europe Bank ofera clientilor care aleg sa deschida depozite la termen din fonduri noi, indiferent de sumele depuse, o rata a dobanzii de 6,35% pentru depozitele la 1 luna si de 6,50% pentru depozitele constituite la 3, 6, 9, 12 sau 24 de luni.

Totodata, persoanele care aleg sa constituie depozite din fonduri noi in euro pe 6, 9 si 12 luni vor avea asociata o rata a dobanzii de 4%.

Clientii care opteaza pentru depozite pe 3, 6 si 9 luni in lei cu o valoare cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de lei vor beneficia de o rata a dobanzii de 6,6%, iar cei care depun sume de peste 100.000 de lei vor primi o rata a dobanzii de 6,7%.

Aditional ofertelor pentru depozitele la termen constituite in sucursale, Credit Europe Bank ofera bonusuri de dobanda clientilor pensionari sau celor care folosesc serviciul internet banking cat si celor care detin un card de credit CardAvantaj sau un card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card).

Astfel, utilizatorii de internet banking care constituie depozite pe 1, 3, 6, 9, 12 sau 24 luni prin intermediul serviciului online vor castiga 1 punct procentual la rata dobanzii standard pentru depozitele la termen in lei si 0,5 puncte procentuale pentru depozitele in valuta.

Concomitent, pensionarii sau posesorii de CardAvantaj sau card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card) primesc 0,5 puncte procentuale la rata dobanzii pentru depozitele la termen in ron si 0,25 aditional dobanzii standard pentru depozitele in valuta, indiferent de durata aleasa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri