Banca Transilvania estimeaza o crestere cu 15.000 a numarului cardurilor de credit in urmatoarele 3 luni

Banca Transilvania estimeaza o crestere cu 15.000 a numarului de carduri de credit din portofoliu in urmatoarele 3 luni, cu ocazia lansarii unui program de loialitate.

Persoanele care solicita Bancii Transilvania, in perioada 1 aprilie - 30 iunie, un MasterCard Forte, beneficiaza, prin aceasta campanie, de 3 luni de gratie, 3 luni de puncte duble Star BT si costuri zero de emitere.

Star BT inseamna puncte sau rate fara dobanda la plata cu cardul, la peste 4.000 de magazine partenere, cum ar fi, Altex, Domo, Flanco, eMAG, Media Galaxy, Praktiker, Regina Maria Eximtur, Perfect Tour, Aerotravel, Carturesti, Librarium, Nemira, Ecco, Benvenuti sau Centrofarm.

“Prin aceasta campanie, estimam o crestere cu 15.000 de carduri Mastercard Forte in perioada campaniei, precum si un impact pozitiv privind tranzactiile de plata cu cardul de credit la comercianti. Pana acum, in doar un an si jumatate de cand a fost lansat, programul Star BT a adus o crestere cu peste 60% a acestui tip de tranzactii”, aratat Gabriela Nistor, director executiv retail banking in cadrul Bancii Transilvania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri