Produsul, denumit My Travels, nu necesita avizare inainte de plecare si ofera, printre altele: asistenta medicala de urgenta care include consultatia si diagnosticarea, tratamentul, medicatia, spitalizarea sau interventiile chirurgicale, precum si transportul medical de urgenta si repatrierea medicala.

Prima de asigurare este de 150 lei/an, care se ajusteaza daca se acopera si pagubele la bagaje sau daca se opteaza si pentru acoperirea evenimentelor petrecute in timpul practicarii sporturilor de agreement. Se poate opta suplimentar si pentru asigurarea bagajelor in limita a 500 de euro, precum si pentru acoperirea evenimentelor ce pot aparea in timpul practicarii sporturilor de agrement. Asigurarea se poate comanda si plati online pe gothaer.ro.

Persoanele care calatoresc oriunde in lume au acoperit un numar nelimitat de calatorii pe parcursul unui an de zile (durata maxima a fiecarei calatorii de 45 zile), intr-o suma asigurata de 30.000 euro. Cardul ergonomic personalizat My Travels cuprinde informatii referitoare la polita de asigurare, precum si detaliile de contact necesare in cazul unui eveniment neprevazut asigurat.

Citeste si:

La acest produs de asigurare nu se poate opta si pentru o suma asigurata mai mica de 30.000 euro.

Portofiul de produse Gothaer Asigurari Reasigurari se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice si include atat asigurari de locuinte, casco si sanatate, cat si produse destinate antreprenorilor, companiilor mici si mijlocii si angajatilor.

Gothaer Asigurari Reasigurari are peste 180 de angajati si a inregistrat anul trecut prime brute subscrise de 8.4 milioane de euro, dublu fata de 2011 - 4.27 milioane in 2011.