Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania, a decis ca in data de 21 octombrie sa organizeze o intalnire extraordinara a actionarilor, avand pe agenda de discutii majorarea capitalului Euroins Romania cu 20 de milioane de lei.

Aceasta va fi cea de-a saptea majorare de capital operata din 2007, cand Euroins Insurance Group a preluat compania, valoarea totala a majorarilor de capital ajungand la 90 milioane de lei.

"Decizia de a majora capitalul Euroins Romania reflecta strategia pe termen lung a actionarilor companiei. In conditiile cresterii volumului de vanzari, trebuie respectate si cerintele referitoare la capitalul societatii. Compania este hotarata sa isi intareasca activitatea pe segmentul RCA, sa isi dezvolte in continuare portofoliul non-auto si sa isi consolideze pozitia intre liderii pietei de asigurari din Romania", a declarat Kiril Boshov, chairman of the board of directors, Euroins Insurance Group.

La sfarsitul semestrului I 2013, Euroins Asigurare-Reasigurare avea un volum de prime brute subscrise pe segmentul RCA de 258,74 milioane de lei si detinea o cota de piata pe acest segment de 21%. In primele 6 luni ale anului 2013, indemnizatiile brute platite de societate, pe segmentul RCA, au insumat 157,78 milioane de lei.

Citeste si:
Majorare de capital social la Elefant Online SA cu 1,7 milioane euro
Majorare de capital social la...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Euroins: Asteptam oprirea abuzurilor pe care le fac service-urile auto