Aceasta va fi cea de-a saptea majorare de capital operata din 2007, cand Euroins Insurance Group a preluat compania, valoarea totala a majorarilor de capital ajungand la 90 milioane de lei.

"Decizia de a majora capitalul Euroins Romania reflecta strategia pe termen lung a actionarilor companiei. In conditiile cresterii volumului de vanzari, trebuie respectate si cerintele referitoare la capitalul societatii. Compania este hotarata sa isi intareasca activitatea pe segmentul RCA, sa isi dezvolte in continuare portofoliul non-auto si sa isi consolideze pozitia intre liderii pietei de asigurari din Romania", a declarat Kiril Boshov, chairman of the board of directors, Euroins Insurance Group.

La sfarsitul semestrului I 2013, Euroins Asigurare-Reasigurare avea un volum de prime brute subscrise pe segmentul RCA de 258,74 milioane de lei si detinea o cota de piata pe acest segment de 21%. In primele 6 luni ale anului 2013, indemnizatiile brute platite de societate, pe segmentul RCA, au insumat 157,78 milioane de lei.