Raiffeisen a incheiat operatiunile de migrare a clientilor persoane fizice de la Citibank

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat in primavara acestui an un acord prin care prima dintre ele preia portofoliul de retail al celei de-a doua banci, iar tanzactia a devenit efectiva la 1 iulie anul curent.

In acest moment clientii persoane fizice transferati pot efectua operatiuni in si din noile lor conturi Raiffeisen Bank, pe toate canalele pe care banca le pune la dispozitia clientilor sai.

Astfel, noii clienti au acces la reteaua de 525 de agentii Raiffeisen Bank din toata tara, retelele de ATM-uri (circa 1.100) si POS-uri (peste 11.000) ale bancii; serviciile de internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct) si mobile banking (SmartMobile) sunt accesibile pentru operatiuni 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Utilizatorii de carduri de credit si debit au de asemenea acces la programul multishop.

Tranzactiile efectuate pana la data de 25 octombrie inclusiv, conform programului de lucru anuntat, vor fi reflectate in ultimul extras de cont emis de Citibank Romania, in timp ce operatiunile pe care clientii le-au facut dupa aceasta data se vor regasi pe primul extras de cont ce va fi emis de catre Raiffeisen Bank, se arata in comunicatul bancii.

Citeste si:
Băuturi gratuite la McDonald’s, pe 24 iulie
McDonald’s oferă băuturi...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri