Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta numirea lui Pierre Olaru in functia de sef al departamentului de IT.

Noul sef, Pierre Olaru, se va ocupa cu dezvoltarea strategiei de IT a Provident si implementarea unor proiecte de IT si va prelua rolul de partener strategic in dezvoltarea operationala si a portofoliului de produse Provident.

Pierre Olaru are o experienta de peste 16 ani in domeniul tehnologiei serviciilor financiare si bancare, acumulata in cea mai mare parte in cadrul Citibank, atat in Romania, cat si pe plan international, in Cehia. In plus, noul sef al departamentului IT de la Provident a coordonat, in ultimii doi ani, proiecte IT in sectorul bancar din Romania.

Incluse in fisa postului: dezvoltarea arhitecturii si infrastructurii din companie

Printre responsabilitatile lui Pierre Olaru sunt incluse si dezvoltarea arhitecturii si infrastructurii din companie, oferind suport si mentenanta celor peste 850 de angajati din Bucuresti si din tara.

Provident este o institutie financiara care ofera serviciul optional de gestionare la domiciliu a unui imprumut, prin intermediul caruia clientii pot primi banii in 48 de ore. Compania are acum peste 850 de angajati si colaboreaza cu peste 4.200 de agenti independenti in 80 de orase din tara.

Citeste si:
Provident automatizeaza procesele de recrutare
Premiera in piata serviciilor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Sebastian Cucos revine la sefia Jandarmeriei Bucuresti