Bogdan Andriescu, revalidat in functia de presedinte al UNSICAR

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR a organizat astazi Adunarea Generala, in cadrul careia s-a ales un nou Consiliu Director.

Potrivit voturilor exprimate de membrii UNSICAR, din componenta Consiliului Director fac parte Bogdan Andriescu, presedinte, Victor Sraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) si Dorel Duta (Hobbit Broker de asigurare). Bogdan Andriescu a fost revalidat in functia de presedinte aproape cu unanimitate de voturi, mai putin o abtinere.

Cenzorii organizatiei, votati de membrii UNSICAR, sunt Alexandru Ivan (Tiriac Broker), Mirela Serban (AB Asig), Liviu Dinescu (FSG Broker). In cadrul acestei sedinte, compania Tiriac Broker a devenit membru UNSICAR.

Principalele discutii din cadrul Adunarii Generale au fost legate de actiunile derulate de UNSICAR in 2014, precum si de cele pe care asociatia si-a propus sa le initieze incepand de anul viitor. Asociatia intermediarilor si consultantilor in asigurari considera ca principala prioritate a pietei de asigurari este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile vor trebui concentrate pe reducerea deficitului de incredere a consumatorilor in aceasta industrie.

UNSICAR este asociatia profesionala a intermediarilor in asigurari si este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d'Assurances et de Reassurances), organizatie internationala infiintata in 1937 care reuneste asociatiile profesionale nationale ale intermediarilor in asigurari, precum si a POI (Partners of Intermediaries). In prezent, UNSICAR are 88 de membri, care detin cumulat o cota de 80% din piata de brokeraj de asigurare.

Citeste si:
Safety Broker revine la UNSICAR. Care sunt motivele?
Safety Broker, cel mai mare...

Sursa foto: Shutterstock / Om de afaceri cu umbrela pe furtuna

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri