Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR a organizat astazi Adunarea Generala, in cadrul careia s-a ales un nou Consiliu Director.

Potrivit voturilor exprimate de membrii UNSICAR, din componenta Consiliului Director fac parte Bogdan Andriescu, presedinte, Victor Sraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) si Dorel Duta (Hobbit Broker de asigurare). Bogdan Andriescu a fost revalidat in functia de presedinte aproape cu unanimitate de voturi, mai putin o abtinere.

Cenzorii organizatiei, votati de membrii UNSICAR, sunt Alexandru Ivan (Tiriac Broker), Mirela Serban (AB Asig), Liviu Dinescu (FSG Broker). In cadrul acestei sedinte, compania Tiriac Broker a devenit membru UNSICAR.

Principalele discutii din cadrul Adunarii Generale au fost legate de actiunile derulate de UNSICAR in 2014, precum si de cele pe care asociatia si-a propus sa le initieze incepand de anul viitor. Asociatia intermediarilor si consultantilor in asigurari considera ca principala prioritate a pietei de asigurari este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile vor trebui concentrate pe reducerea deficitului de incredere a consumatorilor in aceasta industrie.

UNSICAR este asociatia profesionala a intermediarilor in asigurari si este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d'Assurances et de Reassurances), organizatie internationala infiintata in 1937 care reuneste asociatiile profesionale nationale ale intermediarilor in asigurari, precum si a POI (Partners of Intermediaries). In prezent, UNSICAR are 88 de membri, care detin cumulat o cota de 80% din piata de brokeraj de asigurare.

Sursa foto: Shutterstock / Om de afaceri cu umbrela pe furtuna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri