Libra Internet Bank isi deschide o sucursala pe bulevardul Magheru din Bucuresti, la numarul 1-3, alaturandu-se astfel marilor bancii care au unitati deschise pe aceasta artera principala a Capitalei. In prezent, 12 unitati se "inghesuite" in pe kilometrul dintre Universitate si Piata Romana.

Sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: companii, specialisti ai profesiilor liberale si persoane fizice. Clientii se pot adresa noii sucursale Libra Internet Bank la adresa: Bulevardul Magheru, nr. 1-3, parter, in incinta „Magheru One”, in intervalul orar 09:00 – 17:00.

In prezent, Libra Internet Bank are un numar de 40 de sucursale atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara si planuieste noi lansari de sucursale pana la sfarsitul anului.

Anul trecut, in toamna, Libra Internet Bank a anuntat ca isi va majora capitalul social cu 8 milioane de lei, pentru a sustine "proiectele strategice de dezvoltare teritoriala, precum si pentru cresterea investitiilor in tehnologie". In urma deciziei actionarilor, capitalului social al bancii va fi majorat de la 180.100.000 lei la 188.100.000 lei.

"Viziunea noastra pe termen lung este aceea a unei banci a viitorului, in care tehnologia va face diferenta. Suntem pe drumul cel bun, avem unul din cele mai performante servicii de internet banking, iar acum am lansat proiectul TABLETA, prin care forta de vanzari va avea acces la majoritatea informatiilor necesare chiar de la prima intalnire cu clientul, la sediul acestuia, in vederea accelerarii vitezei de raspuns", declara la momentul respectiv Emil Bituleanu, presedintele bancii.

Citeste si:
Bani pentru IMM-uri: Libra dubleaza plafonul pentru creditele in lei
Bani pentru IMM-uri: Libra...

Banca anunta in septembrie 2014 ca va mai deschide pana la finalul anului inca 6 sucursale, majoritatea in Bucuresti. Profitul net al Libra Internet Bank a ajuns la 8,5 milioane lei la jumatatea anului trecut, iar activele au crescut cu 10,9% fata de aceeasi perioada din 2013 (pana la 1,33 miliarde lei). Pe de alta parte, rata neperformantelor a continuat sa scada, ajungand la 12,59%, sub media sistemului bancar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Transfer de bani in aplicatia Viber: cum functioneaza