Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat la 23 mai peste 670 de tranzactii cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsa intre 135 si 135,99 lei, si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, a anuntat Visa.

Pentru a revendica premiile, bonul fiscal castigator trebuie depus in original, in 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa, scrie Mediafax.

Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale. Daca la sfarsitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare vor fi mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea celor 100 de castigatori.

"Credem ca noul mecanism al Loteriei bonurilor fiscale stabilit de Ministerul Finantelor va motiva mai puternic populatia sa ceara bonul fiscal, deoarece fiecare premiu este in valoare de cel putin 10.000 lei, ceea ce reprezinta o suma consistenta pentru majoritatea romanilor. In timp ce la prima extragere au fost peste 2.000 de tranzactii cu carduri Visa potential castigatoare, in valoare de 6 lei, de data aceasta avem 677 de plati cu cardul Visa, cu valori cuprinse intre 135 si 135,99 de lei, care se pot califica pentru urmatoarea etapa a Loteriei bonurilor", a declarat Catalin Cretu, director regional pentru Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 28 iunie, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar.

Pentru prima loterie a bonurilor fiscale, organizata a doua zi de Paste, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Brasov, iar la polul opus s-au situat judetele Giurgiu, Calarasi si Ilfov, castigul fiind de 54,9 lei daca toate bonurile ar fi validate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri