La extragerea de duminica, 18 octombrie, au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 – 30 septembrie 2015, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.

Valoarea totala a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale. Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plata detinuta si operata de bancile membre si alti furnizori de servicii de plati din 37 de tari din Europa. Totodata, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 16 miliarde de tranzactii anual – 1.627 de tranzactii pe secunda in perioadele de varf.

Sursa foto: Shutterstock