„Pe un caiet lasat strategic pe o masa din apropierea inspectorilor antifrauda aflati in control pe litoral, un reprezentat al firmei verificate le-a transmis acestora o rugaminte: sa inchida cumva ochii la cei cca 25.000 de lei (peste 5.000 de euro) pe care nu i-au inregistrat in casa de marcat in acea zi si sa le dea doar un avertisment, fara sa le suspende activitatea. Pentru ca ei au 24 de angajati si au mai fost deja avertizati, riscand acum suspendarea”, a comunicat, ANAF, pe pagina de Facebook a Agentiei.

In caiet, scris cu litere de tipar combinate cu mici, scrie „NU NE NENOROCITI…E PACAT DE NOI…FACETI sa iesim OK Am mancat inca 3 controale antifrauda”.

„Citind aceste randuri, ne-am gandit la acei contribuabili onesti care au tot 24 de angajati carora le "asigura" painea si care platesc si ei destule taxe la stat. Acestor antreprenori corecti vrem sa le transmitem un singur lucru: va asiguram ca vom aplica legea cu strictete si vom pastra acelasi ritm al controalelor pana cand vom reusi, atat cat ne sta in putinta, sa asiguram acel mediu concurential onest pe care voi il meritati", au punctat reprezentantii ANAF, pe Facebook.

Citeste si:

Comentariile au fost mixte – unii au aplaudat ANAF, altii ii intreaba ce au de gand sa faca cu marii „tunari”, in special reprezentantii bisericilor din Romania.

Ce parere aveti de cele scrise in caiet si atitudinea ANAF?