La sedinta adunarii generale al CPRB a participat si George Georgakopoulos, CEO Bancpost. "Suntem bucurosi pentru aderarea Bancpost la CPBR, aceasta fiind dovada ca cel mai nou membru al nostru intelege ca dialogul social si cultura parteneriatului sunt expresii ale oricarei societati democratice", a declarat intr-un comunicat Steven van Groningen, presedintele Consiliului Director al CPBR, potrivit Mediafax.

La randul sau, Georgakopoulos si-a exprimat increderea ca aceasta colaborare va conduce totodata la consolidarea relatiei de parteneriat pe care banca o are cu clientii sai si la dezvoltarea sectorului bancar. Cele sapte banci care compun CPBR detin peste jumatate din activele sistemului bancar din Romania, iar angajatii acestora reprezinta mai mult de o treime din totalul angajatilor la nivelul intregului sector bancar.

Bancpost este o banca din top 10 din punct de vedere al activelor, cu peste 1 milion de clienti, circa 2 200 de salariati si o retea de 148 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale de retail.