Generali Romania a incheiat anul 2015 cu o crestere de 5% a primelor brute subscrise

Primele brute subscrise de Generali Romania in anul 2015 au inregistrat cresteri de 5% fata de anul precedent si a urcat la 485 de milioane de lei, anunta compania printr-un comunicat.

Crestea asigurarilor generale, care reprezinta 85% din businessul total al companiei, au inregistrat o crestere de 7,7%. Aceasta crestere a fus la atingerea unui volum de afaceri de 414 milioane lei, conform Mediafax.

Asigurarile auto Casco au crescut in portofoliul companiei fata de anul trecut cu 8,8% si au atins 183 de milioane de lei, in timp ce business-ul de asigurari generale corporate a fost intr-o usoara scadere fata de volumul de business raportat anul anterior

In 2016, Generali isi pastreaza ambitia de a creste pe segmentul non-auto, fara a neglija insa segmentul auto care domina piata locala

"Vrem sa fim prezenti cu solutiile noastre de asigurare acolo unde sunt clientii nostri si, de aceea, vom investi mai mult in zona de digitalizare. Vrem sa venim cu solutii simple, istete si cu extra-beneficii pentru clienti. Ne vom concentra pe retentia acestora si vom face eforturi sa ii fidelizam prin actiuni, servicii si oferte in raport cu valoarea fiecarui client pe care il avem in portofoliu", a spus Adrian Marin, Adrian Marin, CEO-ul companiei.

Sursa foto: EM Karuna / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri