"Desemnarea societatii s-a facut in urma derularii unui proces de achizitii publice pentru servicii de consultanta juridica si de reprezentare in instanta, Eversheds Romania prezentand cea mai avantajoasa oferta prin raportare la criteriile de selectie. La licitatie au fost invitate sa participe sase case de avocatura, oferte depunand doar trei dintre acestea", a precizat ASF, conform News.ro.

Eversheds Romania face parte din reteaua firmei britanice de avocatura Eversheds International, care are 55 de birouri pe plan mondial. In 2011, firma romaneasca de avocatura Lina&Guia a devenit parte din reteaua Eversheds International, iar avocatii Mihai Guia si Cristian Lina sunt in prezent managing partner-i in cadrul Eversheds Romania.

Dupa selectarea casei de avocatura, urmatoarele etape sunt depunerea cererii de faliment la instanta si judecarea cauzei de catre instanta.
Creditorii de asigurari ai Carpatica Asig pot sa solicite Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) plata sumelor cuvenite din dosarele de dauna. Platile vor putea fi efectuate abia dupa o sentinta definitiva data in acest caz.