Cate credite imobiliare a mai acordat BCR dupa adoptarea darii in plata. Impactul pe volume este dramatic, dar mai mic decat se estimase

Dana Demetrian, vicepresedinte executiv al BCR pe zona de retail si private banking, a anuntat intr-o emisiune Profesionistii in Banking cate credite a mai acordat cea mai mare banca din sistem dupa adoptarea legii darii in plata si a vorbit despre strategia de retail a BCR.

Cititi pe Wall-Sreet Pro cate credite ipotecare a acordat BCR de la mijlocul lunii mai pana in august.

Impactul este cu atat mai puternic cu cat BCR este una dintre bancile care a investit resurse importante in promovarea creditului imobiliar clasic, astfel incat Prima Casa sa devina un produs de nisa. "Am introdus in 2012 creditele in lei, am redus costurile pentru clienti anul trecut, am introdus dobanda fixa, am redus avansul treptat, pentru ca inainte de Prima Casa vorbeam de un avans de 35%, l-am redus la 25% si ulterior la 15%, avand in vedere o baza stabila si predictibila, pe care nu am mai avut-o insa dupa 13 mai 2016 (data la care darea in plata a intrat in vigoare - n.r.)", a adugat Demetrian.

Urmariti emisiunea completa cu Dana Demetrian in articolul Wall-Street Pro.

Citeste si:
Accesul în sucursala bancară doar cu programare: cum arată rezultatele
Accesul în sucursala bancară...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri