CEO Askredit: Romania, o piata buna pentru IFN-uri, romanii sunt buni consumatori

Nevoile urgente de bani ii imping pe romani sa apeleze la imprumuturi rapide. Acest lucru face din Romania o piata buna pentru noii jucatori, iar prin intermediul platformelor online clientii au posibilitatea de a avea acces mai rapid la bani.

Unul dintre noii jucatori care au fost autorizati de catre Banca Nationala a Romaniei este Askredit. Cu un actionariat 100% italian, compania a ales Romania pentru a infiinta aceasta afacere datorita potentialului de dezvoltare pe care il are piata.

Romania are un potential ridicat, chiar daca oamenii nu au venituri mari, acestia consuma mult - Roberto Lorenzon – CEO Askredit IFN.

Romanii pot accesa imprumuturile prin intermediul platformei online lansate de noul IFN. Pentru un credit de 500 de lei pe o perioada de 30 de zile, dobanda anuala efectiva este de 2333,95%, iar banii vor fi transferati in contul dumneavoastra in 3 ore. Astfel, pentru 500 de lei imprumutati va trebui sa returnati o suma de 650 de lei. Pentru a putea beneficia de imprumut trebuie sa dovediti ca aveti un venit sigur.

Chiar daca platforma a fost lansata de mai putin de o luna, cei din conducere au declarat ca volumul de imprumuturi acordate depaseste cateva mii de euro si au asteptari mari de la anul 2017.

Citeste si:
Câți bani a împrumutat Ministerul Finanțelor în august
Câți bani a împrumutat...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

"Pentru anul 2017 ne asteptam sa oferim intre 8.000 si 10.000 de imprumuturi", a mai spus Roberto Lorenzon - CEO Askredit IFN.

Conform datelor BNR, pe piata institutiilor financiare nebancare activeaza 140 de firme.

Sursa foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri