Unul dintre cele mai mari fintech-uri din Europa, N26, a lansat primul card de credit contactless de metal de pe continentul nostru. Pentru inceput, acesta este disponibil clientilor digitali premium din 4 tari.

Noul produs al celor de la N26 este un card de credit premium, lansat in parteneriat cu MasterCard si dezvoltat pentru “nevoile clientilor digitali”. Utilizatorii N26 Black din Germania, Franta, Italia si Austria pot aplica deja pentru cardul ce are in componenta sa tungsten, lucru care il face sa fie mai greu in comparatie cu cardurile obisnuite.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Costul de administrare va fi de 71 de euro pe an si le va oferi utilizatorilor servicii dedicate, asigurare de calatorie la nivel global, un curs mai bun la schimburile valutare si comisioane zero la retragerile realizate in strainatate. De asemenea, N26 precizeaza ca va oferi prin intermediul acestui card servicii si produse digitale dedicate, conform Techcrunch.com

Fintech-ul a anuntat la inceputul acestei toamne ca se pregateste pentru obtinerea licentei de banking in Regatul Unit al Marii Britanii in prima jumatate a anului 2018 pe o piata in care va rivaliza cu fintech-uri precum Revolut, Monzo, Starling sau Tandem. Mai mult de atat, Valentin Stalf, CEO-ul N26, a adus in discutie si o serie de planuri privind expansiunea in SUA.

sursa foto: Youtube.com

Citeste si:
Visa anunta oficial lansarea serviciului de plati instant Visa Direct
Visa anunta oficial lansare...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Klarna, FinTech-ul sustinut de Snoop Dogg, e cel mai bine cotat din UE