Bitcoin, Litecoin si Ethereum vor putea fi cumparate, vandute si stocate prin intermediul aplicatiei Revolut, datorita unei noi functii dezvoltate de catre startup-ul Fintech. Tranzactiile sunt eligibile pentru toate cele 25 de valute acceptate de aplicatie, inclusiv lei romanesti, si se vor realiza in 30 de secunde, precizeaza oficialii companiei.

Comisionul perceput de catre Revolut este de 1,5% pentru tranzactiile cu criptomonede, Revolut dorind sa ia fata brokerilor din aceasta industrie, despre care precizeaza ca aplica comisioane intre 5% si 9%, cu mult mai mari decat cel care se regaseste in oferta lor.

“In ciuda faptului ca reprezinta unul dintre cele mai populare trenduri la nivel global, accesul la criptomonede este unul costisitor si ce necesita mult timp. Noi vrem sa oferim acces la ele pentru toata lumea, mai rapid decat oricare platforma de pe piata”, a declarat Nikolay Storonsky, Founder & CEO at Revolut.

CEO-ul companiei precizeaza ca a facut aceasta mutare deoarece accesul la criptomonede a fost cea mai dorita functie de catre utilizatorii aplicatiei.

Cu ce produse vor cei de la...
Citeste si: Cu ce optiuni vrea Revolut sa ajunga la 5 milioane de utilizatori

Daca nu ati folosit pana acum aplicatia dezvoltata de cei de la Revolut, puteti urmari mai jos un scurt review realizat de catre noi, in care puteti vedea cum se realizeaza un transfer, din lei in euro, fara costuri, la un curs interbancar afisat in timp real.