Runda de finantare Serie C a fost condusa de catre firma de investitii DST Global, iar in urma acesteia volumul investitilor primite de catre startup-ul fintech, de la lansare pana in acest moment, a ajuns la 340 de milioane de dolari.

Inscrie-te GRATUIT la Future Banking si vei avea ocazia sa afli mai multe despre unele dintre cele mai inovatoare startup-uri fintech din Europa, care vor urca pe scena evenimentului organizat de wall-street.ro in 10-11 mai.

"Revolut dezvolta si livreaza tehnologii care reduc complexitatea si costurile serviciilor financiare pentru persoane fizice si business-urile mici. Suntem incantati sa sustinem echipa Revolut pe masura ce acestia continua sa inoveze si sa se extinda pe noi piete", precizeaza Tom Stafford, Managing Partner at DST Global.

Reprezentantii Revolut precizeaza ca banii vor fi folositi pentru a sustine expansiunea business-ului in 2018 pe piete precum Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Hong Kong si Australia. Tot pana la finalul anului, acestia se asteapta ca numarul de angajati sa creasca de la 350 pana la 800, axandu-se pe atragerea de ingineri si web designeri in randurile lor.

“Ne-am concentrat, inca din momentul lansarii, sa facem totul complet diferit fata de bancile traditionale. Noi vorbim cat mai uman cu clientii nostri si construim tehnologii pentru acestia care le permit sa isi controleze resursele financiare", a declarat Nikolay Storonsky.

Infiintat in iulie 2015 in Londra de Nikolay Storonsky si Vlad Yatsenko, Revolut ofera servicii precum debit direct, depozite de economii inteligente “Vaults”, asigurare de calatorie bazata pe geolocalizare si posibilitatea de a cumpara si tranzactiona criptomonede.

Ce urmeaza in bankingul...
Citeste si: Ce urmeaza in bankingul digital in 2019? Noi jucatori ameninta bancile