Revolut, startup-ul fintech cu sediul in Londra, va deschide in luna mai un birou in tara noastra, acestia avand peste 25.000 de utilizatori romani care au facut tranzactii de peste 3 milioane de dolari in 2017. Andrius Biceika, head of country managers la Revolut, descrie intrarea pe piata din Romania ca un moment in care “se va incheia monopolul bancilor mari care au profitat de clientii lor prea mult timp, cu taxe si comisioane ascunse si tehnologie indoielnica”.

Formata dintr-un country manager si o echipa de marketing de mici dimensiuni, echipa locala a Revolut va fi responsabila de cresterea si dezvoltarea pietei din Romania, precum si crearea unei revolutii financiar-bancare autohtone, precizeaza oficialul companiei.

Inscrie-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa afli mai multe despre unele dintre cele mai inovatoare startup-uri fintech din Europa, care vor urca pe scena evenimentului organizat de wall-street.ro in Bucuresti.

”Revolut are in acest moment peste 25.000 de utilizatori in Romania. In 2017 acestia au cheltuit 3 milioane de dolari si au economisit peste 150.000 $ alegand Revolut in detrimentul bancilor traditionale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fara investitii in marketing. Suntem convinsi ca putem depasi 100.000 de utilizatori in Romania pana la finalul anului cu sustinerea echipei locale. In timp ce bancile traditionale percep un comision de schimb valutar de pana la 5%, clientii nostri au posibilitatea sa transfere si sa cheltuie bani oriunde in lume folosind cursul de schimb valutar real, cel interbancar. Fara taxe si comisioane bancare ascunse! Suntem aici pentru a incheia monopolul bancilor mari care au profitat de clientii lor prea mult timp, cu taxe si comisioane ascunse si tehnologie indoielnica!”, a spus Andrius Biceika, head of country managers, Revolut, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.



Infiintat in iulie 2015 in Londra de Nikolay Storonsky si Vlad Yatsenko, Revolut ofera servicii precum debit direct, depozite de economii inteligente “Vaults”, asigurare de calatorie bazata pe geolocalizare si posibilitatea de a cumpara si tranzactiona criptomonede precum Bitcoin, Litecoin si Ethereum. Iti prezentam mai jos un review al aplicatie Revolut, facut de catre wall-street.ro.

Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Andrius Biceika a declarat ca pana la finalul acestei saptamani vor introduce si criptomoneda Ripple in portofoliul de monede digitale pe care le poti cumpara prin intermediul aplicatiei si de asemenea, pana la finalul anului, vor introduce si posibilitatea romanilor de a lua un credit prin intermediul Revolut. In ceea ce priveste intrarea pe piata din SUA, Andrius estimeaza ca acest lucru se va intampla in aceasta vara, 15.000 de cetateni americani fiind pe lista de asteptare.


Revolut a atras pana in prezent peste 1.800.000 de utilizatori si a procesat tranzactii de peste 12 miliarde de dolari. Clientii primesc notificari imediat ce cheltuie bani, vad cheltuielile pe categorii, au acces la instrumente de bugetare si masuri de securitate precum abilitatea de a utiliza gratuit carduri virtuale de unica folosinta sau de a activa setari de siguranta bazate pe locatie si proximitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri