Telekom Banking a lansat doua produse noi dedicate pietei romanesti, respectiv un credit de nevoi personale si unul de refinantare, prin care clientii pot imprumuta pana la 100.000 de lei pe o durata maxima de 5 ani.

Atat pentru Creditul de Nevoi Personale, cat si pentru Creditul de Refinantare, dobanda porneste de la 6,99% in functie de profilul socio-demografic si de istoricul de plata al clientului la creditele anterioare. Nu se percepe comision de analiza in cazul Creditului de Refinantare, in timp ce pentru Creditul de Nevoi Personale comisionul de analiza este de 190 Lei, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Inscrie-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa afli mai multe despre unele dintre cele mai inovatoare startup-uri fintech din Europa, care vor urca pe scena evenimentului organizat de wall-street.ro pe 10-11 mai.

Pentru un Credit de Refinantare de 20.000 Lei acordat pe o perioada de 5 ani, DAE este 10,03%, rata creditului este de 417 lei, iar valoarea totala platibila este de 25.243 lei. DAE (dobanda anuala efectiva) include taxa de inregistrare la Arhiva Electronica (65,7 Lei) si comisionul de administrare cont curent (3 Lei/luna). Rata anuala a dobanzii variabile este de 9,15%, fiind formata din marja fixa pe toata durata contractului 7,07% + ROBOR 3M (2,08% valabil in perioada aprilie-iunie 2018).

Creditele pot fi solicitate de catre persoanele cu varsta minima de 22 de ani si maxima de 76 de ani (la scadenta ultimei rate a creditului), cu venituri minime de 500 Lei din salarii (minimum 3 luni la actualul loc de munca), pensii sau din activitati independente. Pentru accesarea creditului, clientul trebuie sa deschida un cont curent la Alior Bank. Clientii care au cont deja pot solicita creditele in cele 29 de puncte de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din Bucuresti si principalele orase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri