Telekom Banking a lansat doua credite noi pentru clientii din Romania: cati bani poti imprumuta de la ei

Telekom Banking a lansat doua produse noi dedicate pietei romanesti, respectiv un credit de nevoi personale si unul de refinantare, prin care clientii pot imprumuta pana la 100.000 de lei pe o durata maxima de 5 ani.

Atat pentru Creditul de Nevoi Personale, cat si pentru Creditul de Refinantare, dobanda porneste de la 6,99% in functie de profilul socio-demografic si de istoricul de plata al clientului la creditele anterioare. Nu se percepe comision de analiza in cazul Creditului de Refinantare, in timp ce pentru Creditul de Nevoi Personale comisionul de analiza este de 190 Lei, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Inscrie-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa afli mai multe despre unele dintre cele mai inovatoare startup-uri fintech din Europa, care vor urca pe scena evenimentului organizat de wall-street.ro pe 10-11 mai.

Pentru un Credit de Refinantare de 20.000 Lei acordat pe o perioada de 5 ani, DAE este 10,03%, rata creditului este de 417 lei, iar valoarea totala platibila este de 25.243 lei. DAE (dobanda anuala efectiva) include taxa de inregistrare la Arhiva Electronica (65,7 Lei) si comisionul de administrare cont curent (3 Lei/luna). Rata anuala a dobanzii variabile este de 9,15%, fiind formata din marja fixa pe toata durata contractului 7,07% + ROBOR 3M (2,08% valabil in perioada aprilie-iunie 2018).

Creditele pot fi solicitate de catre persoanele cu varsta minima de 22 de ani si maxima de 76 de ani (la scadenta ultimei rate a creditului), cu venituri minime de 500 Lei din salarii (minimum 3 luni la actualul loc de munca), pensii sau din activitati independente. Pentru accesarea creditului, clientul trebuie sa deschida un cont curent la Alior Bank. Clientii care au cont deja pot solicita creditele in cele 29 de puncte de vanzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din Bucuresti si principalele orase.

Citeste si:
Wall-Street.ro lanseaza prima harta a FinTech-urilor romanesti
Wall-Street.ro lanseaza prima...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ca sa fie cool bancile ar trebui sa se "lipeasca" de ultimele trenduri