Pago Plateste, aplicatia de plati lansata in septembrie 2017, a depasit borna de 1,2 milioane de euro ca si valoare a facturilor platite. Alex Popescu, unul dintre co-fondatorii aplicatiei, a prezentat in cadrul conferintei de presa MasterCard Press Academy 2018 mai multe cifre referitoare la evolutia acesteia dar si planurile de viitor pe care compania le are.

Cu 71 de furnizori integrati in acest moment in aplicatie, cei de la Pago Plateste isi propun ca in urmatoarele 3 luni numarul acestora sa depaseasca 100, printre care se vor afla si cei de la Telekom, unul dintre operatorii cei mai solicitati de catre utilizatori. Dincolo de aceste planuri, Alex Popescu a dezvaluit si o serie de optiuni ce vor fi adaugate in perioada urmatoare.

Inscrie-te GRATUIT la Future Banking si vei avea ocazia sa afli mai multe despre unele dintre cele mai inovatoare startup-uri fintech din Europa, care vor urca pe scena evenimentului organizat de wall-street.ro in 10-11 mai.

“Pana la finalul lunii aprilie urmeaza sa lansam plata asigurarilor, RCA in prima faza si mai apoi cele de calatorie si de casa, dar si plata taxei de pod. In ceea ce priveste finalul anului 2018, vrem sa adaugam partea de taxe si impozite si plata amenzilor. Dupa finalizarea acestor procese, ne-am propus sa conectam in aplicatie si conturile bancare”, precizeaza Alex Popescu.

Aplicatia celor de la Pago Plateste a depasit 86.000 de descarcari, dintre care peste 40.000 s-au materializat in conturi active ce realizeaza in total peste 1.000 de plati pe zi.

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago Plateste, la finalul lunii octombrie a anului 2017. Dincolo de suportul adus de catre grupul clujean, aplicatia se bucura si de sustinerea celor de la MasterCard.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri