Asociatia Societatilor Financiare din Romania si-a ales o noua conducere. UniCredit preia fraiele, avand membri in pozitiile cheie

Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB), asociatie profesionala care reprezinta industriile de leasing si credit de consum IFN, si-a ales o noua conducere. Mircea Cotiga (foto), CEO al UniCredit Leasing, a fost desemnat presedinte ALB, iar Borislav Guenov, presedintele directoratului UniCredit Consumer Financing Romania, va ocupa functia de vicepresedinte ALB.

"In cadrul sedintei Adunarii Generale a Asociatiei s-a desemnat componenta noului Consiliu Director: Mircea Cotiga, in calitate de Presedinte, si Borislav Guenov, in calitate de Vicepresedinte, iar Bruno Leroux si Liviu Serban au fost alesi in calitate de membri. ALB Romania este o asociatie profesionala cu traditie in sectorul financiar, care reprezinta doua industrii dinamice si astfel are si doua Consilii de Industrie, respectiv Consiliul de Leasing si Consiliul Creditului de Consum", se arata in comunicatul ALB.

Astfel, Consiliul de Leasing va fi condus de Mircea Cotiga, in calitate de Presedinte si de Liviu Serban (Director General Idea Leasing), care este la cel de-al doilea mandat in calitate de Vicepresedinte.

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi preluata de catre Borislav Guenov in calitate de presedinte si Bruno Leroux - CEO al BNP Paribas Personal Finance Romania - in calitate de Vicepresedinte.

ALB Romania a fost fondata in 2004, avand ca principale atributii reprezentarea intereselor industriilor de leasing si credit de consum si dezvoltarea unui cadru legislativ stabil si echilibrat care sa sustina dezvoltarea pe termen lung a finantarilor non-bancare. Membrii ALB ce apartin unor grupuri financiare la nivel international acorda aproximativ 90% din totalul creditarii nebancare din Romania.

Citeste si:
Toyota Romania a semnat un parteneriat cu UniCredit Leasing
Toyota Romania a semnat un...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri