TransferGo a atras o investitie de 8,6 milioane de euro, cea mai mare finantare obtinuta de companie intr-o singura transa. Odata cu aceasta tranzactie, capitalul total atras de companie a ajuns la 17,8 milioane de euro.

Contributiile obtinute de catre TransferGo au fost oferite de catre o serie de investitori din Statele Unite, Vostok Emerging Finance, Practica Capital si Revo Capital din Turcia, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

"Ecosistemul european al start up-urilor Fintech este unul dinamic si are un potential mare de crestere, iar asta se reflecta asupra business-ului nostru. Ultimul trimestru a fost unul cu adevarat special pentru echipa TransferGo. Am dublat achizitia lunara si am depasit 1 miliard de euro transferati prin intermediul serviciilor noastre de la inceputul activitatii, inregistrand astfel cresteri de 100% de la an la an. Noile investitii au ca scop sustinerea extinderii companiei, cu accent pe diversificarea serviciilor pe care le oferim", a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo.

Potrivit Bancii Mondiale, aproximativ 80% dintre oameni fac in continuare transferuri de bani internationale utilizand cash. Pe acest fond, piata de transferuri digitale are un potential de crestere considerabil. Se estimeaza ca aceasta se va majora de cinci ori in urmatorii sapte ani, iar cea mai rapida evolutie se va observa in Europa.

Peste 600.000 de persoane, la nivel global, au folosit serviciile de transfer de bani ale celor de la TransferGo. In ceea ce priveste tara noastra, romanii au trimis peste 100 de miloane de euro, cu o valoare medie a fiecarei tranzactii de peste 420 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri