TBI Credit, parte a grupului TBI Bank detinut de 4finance, a incheiat un parteneriat cu platforma de eCommerce ShopMania BIZ, pentru a permite plata in rate a cumparaturilor in cele peste 3.000 de magazine online prezente pe platforma, utilizand produsul de creditare 100% online dezvoltat de banca.

Astfel, toate magazinele online care utilizeaza solutia ShopMania BIZ au posibilitatea sa integreze, cu doar cateva click-uri, solutia de finantare TBI Credit direct pe site-ul lor, oferind astfel clientilor posibilitatea sa plateasca produsele achizitionate in rate, conform unui comunicat al institutiei de credit.

Solutia de plata are la baza un flux de creditare online care presupune identificarea clientilor printr-un scurt apel video si semnarea electronica a tuturor documentelor. Procesul de acordare a imprumutului pentru valoarea cosului de cumparaturi din magazinele ShopMania BIZ dureaza cel mult 10 minute si este disponibil 24/7.

Solutia este similara cu cea instalata de TBI Credit pentru Altex, la finalul anului trecut, care a facilitat acordarea de credite 100% online pentru clientii magazinului online.

"Intr-o industrie a comertului online extrem de competitiva, magazinele online cauta permanent solutii prin care sa ofere clientilor o experienta cat mai buna de shopping, inclusiv in ceea ce priveste optiunile de plata. De aceea, am dezvoltat o solutie digitala de plata destinata comertului online, prin care magazinele pot oferi clientilor o metoda cat mai simpla si usoara de a achizitiona produsele si serviciile pe care si le doresc, chiar si atunci cand nu dispun de fonduri suficiente", a declarat Costas Tovil (foto), Senior VP e-Commerce in cadrul TBI Credit.

Arthur Radulescu, Managing Director ShopMania BIZ, considera ca prin solutia TBI Credit cei peste 3.000 de comercianti romani care utilizeaza platforma vor obtine cresterea ratei de conversie, cresterea valorii cosului de cumparaturi si accesarea de noi categorii de clienti, sporind in acelasi timp randamentul tuturor actiunilor de marketing si vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri