TBI Credit, parte a TBI Bank, a depasit 150 de magazine online pe piata din Romania care utilizeaza platforma sa de creditare 100% digitala, dezvoltata impreuna cu FintechOS, o companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor financiare.

Platforma de creditare digitala produsa si lansata de TBI Credit cu aproape un an in urma, dupa doua luni de dezvoltare pe tehnologia propusa de FintechOS, este dedicata magazinelor online care vor sa ofere clientilor posibilitatea de a face cumparaturi cu plata in rate. Comerciantii online pot instala platforma de creditare in cateva minute, in timp ce clientii pot accesa un imprumut in 10 minute, fara a fi nevoie sa mearga la ghiseul bancii.

"Platforma digitala de creditare inlocuieste operatiunile bancare traditionale, pe baza de documentatie tiparita, cu tehnologia OCR (Optical Character Recognition), folosindu-se identificarea video in interactiune cu un operator bancar si semnatura electronica a documentelor. Aceste tehnologii permit clientilor sa contracteze un credit de la distanta, in cateva minute, fara nicio deplasare la banca si fara riscuri. Platforma de creditare digitala ofera posibilitatea efectuarii de cumparaturi cu plata in rate de pe orice dispozitiv - calculator, tableta sau smartphone, procesul de acordare a imprumutului fiind simplificat prin integrarea cu Biroul de Credit, ANAF sau KeysFin. Mai mult, mecanismele anti-frauda sunt activate in timp real, astfel incat, in eventualitatea in care procesul este intrerupt din orice motiv, acesta poate fi reluat oricand mai tarziu, de la pasul unde s-a oprit. Clientii magazinelor online pot aplica pentru un credit pentru cosul de cumparaturi oricand, 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi, iar in sprijinul lor sunt permanent disponibile un call-center online si o functie de live chat", conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Platforma de creditare digitala este parte a unui parteneriat strategic dintre TBI Bank si FintechOS, ca urmare a unui angajament de transformare digitala si reconfigurare a intregii strategii digitale pe parcursul a trei ani, prin servicii financiare bazate pe inteligenta artificiala, solutii biometrice si alte tehnologii moderne. In prezent, FintechOS si TBI accelereaza inovatia in cadrul bancii prin intermediul a sase fluxuri operationale, pe toate liniile de business, dar in special pe segmentele de credite, factoring si leasing pentru persoane fizice si companii.

Fondata in 2003, TBI Credit este parte a TBI Bank, care opereaza in Romania si Bulgaria sub umbrela 4finance, cel mai mare grup european de creditare online si pe mobil. Prin intermediul unei retele de peste 5.000 de agentii, TBI deserveste aproximativ 1,4 milioane de clienti,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri