Platforma de creditare digitala produsa si lansata de TBI Credit cu aproape un an in urma, dupa doua luni de dezvoltare pe tehnologia propusa de FintechOS, este dedicata magazinelor online care vor sa ofere clientilor posibilitatea de a face cumparaturi cu plata in rate. Comerciantii online pot instala platforma de creditare in cateva minute, in timp ce clientii pot accesa un imprumut in 10 minute, fara a fi nevoie sa mearga la ghiseul bancii.

"Platforma digitala de creditare inlocuieste operatiunile bancare traditionale, pe baza de documentatie tiparita, cu tehnologia OCR (Optical Character Recognition), folosindu-se identificarea video in interactiune cu un operator bancar si semnatura electronica a documentelor. Aceste tehnologii permit clientilor sa contracteze un credit de la distanta, in cateva minute, fara nicio deplasare la banca si fara riscuri. Platforma de creditare digitala ofera posibilitatea efectuarii de cumparaturi cu plata in rate de pe orice dispozitiv - calculator, tableta sau smartphone, procesul de acordare a imprumutului fiind simplificat prin integrarea cu Biroul de Credit, ANAF sau KeysFin. Mai mult, mecanismele anti-frauda sunt activate in timp real, astfel incat, in eventualitatea in care procesul este intrerupt din orice motiv, acesta poate fi reluat oricand mai tarziu, de la pasul unde s-a oprit. Clientii magazinelor online pot aplica pentru un credit pentru cosul de cumparaturi oricand, 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi, iar in sprijinul lor sunt permanent disponibile un call-center online si o functie de live chat", conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont