PayU lanseaza creditul online in parteneriat cu TBI Bank: PC Carage si Flanco sunt primele magazine care il integreaza

PayU, sustinut de TBI, lanseaza PayU Online Credit – o noua metoda de plata care ofera consumatorilor posibilitatea sa cumpere oricand online tot ce isi doresc si sa plateasca atunci cand este convenabil pentru ei. Variantele puse la dispozitie de serviciul PayU Online Credit sunt plata in 30 de zile si plata in rate online flexibile, de la 4 la 60 de luni.

Noua metoda de plata este lansata in parteneriat cu TBI Credit IFN SA, parte a TBI Bank. Primii comercianti din portofoliul PayU care au implementat aceasta metoda de plata sunt PC Garage si Flanco, urmand ca in perioada urmatoare sa fie integrata in mai multe magazine online partenere PayU, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Procesul de achizitie este unul sigur, foarte simplu si rapid. Consumatorii pot obtine un imprumut online chiar si in cateva secunde (incepand de la a doua tranzactie realizata prin PayU Online Credit).

Plata in rate online prin creditul PayU: ce trebuie sa stii

Plata in rate online este una dintre metodele de plata preferate ale romanilor. ,,In prezent, peste 35% din tranzactiile online inregistrate in sistemul PayU sunt achitate in rate. Iar valoarea medie a unui cos de cumparaturi platit in rate poate fi si cu 75% mai mare decat pentru cele achitate printr-o alta metoda de plata, in perioadele de reduceri.” adauga Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU Romania.

Plata in rate online prin creditul PayU este disponibila pentru achizitii intre 300 lei si 20.000 lei. Numarul ratelor poate fi intre 4 si 60 de rate. Consumatorilor li se va aloca o limita de credit la prima tranzactie pe care o pot folosi asa cum isi doresc, in oricare dintre magazine online partenere PayU.

Prin noua metoda de plata PayU, oricine poate plati online in 30 de zile orice produs sau serviciu, fara niciun cost suplimentar. Optiunea de plata online in 30 de zile este valabila pentru achizitii intre 50* lei si 20.000 lei (*100 lei pentru prima tranzactie).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri