CEC Bank introduce autentificarea prin amprenta in aplicatia de mobile banking

CEC Bank a introdus posibilitatea de autentificare in aplicatia de mobile banking prin intermediul amprentei digitale stocate in smartphone-ul pe care il utilizati.

Aplicatia de mobile banking a celor de la CEC Bank va permite sa realizati transferuri interbancare ce beneficiaza de comisioane reduse cu 50% fata de tariful standart practicat in unitatile bancii. In ceea ce priveste transferurile intrabancare, acestea sunt gratuite, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Alte functionalitati la care mai aveti acces prin intermediul aplicatiei de mobile banking sunt reprezentante de catre plata facturilor de utilitati, operatiune pe care o puteti face si prin scanarea cu smartphone-ul a codurilor de bare, localizarea prin GPS a tuturor unitatilor teritoriale sau achitarea tuturor tipurilor de taxe si impozite. De asemenea, puteti efectua schimburi valutare sau constitui/lichida depozite.

Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele Apple (iOS), cat si pentru cele care ruleaza Android.

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri