Concret, in cadrul acestei campanii, clientii persoane fizice pot beneficia de dobanda de 3,5% pe an pentru orice depozit nou la UniCredit Bank cu o suma minima de 10.000 de lei si constituit exclusiv utilizand aplicatiile de Online Banking sau Mobile Banking. Dobanda de 3,5% pe an se acorda pentru maxim 1.000.000 lei per client, confrom unui comunicat de presa emis de catre banca.

Alaturi de clientii Upgrade, respectiv cei care indeplinesc cumulativ conditiile de a incasa lunar in contul curent suma minima de 5.000 de lei / echivalentul in valuta sau care au economii si investitii de cel putin 200.000 de lei / echivalentul in valuta, si totodata de a accesa lunar serviciile de Mobile Banking, Online Banking sau Info SMS oferite de UniCredit Bank, la oferta curenta au acces toti clientii care detin cel putin un cont curent si un cont de depozit, ambele in lei la UniCredit Bank.

Prin utilizarea aplicatiilor de Mobile Banking si Online Banking, clientii UniCredit Bank mai pot folosi optiunea Happy Hour Exchange Rate ( o ora pe zi, in care pot face o operatiune online de schimb valutar la cursul publicat de BNR, in limita a 1.000 de euro/zi) sau primii bani inapoi pentru plata facturilor ( 3 lei/luna in cont pentru minim trei facturi de utilitati platite lunar).

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, cu peste 26 de milioane de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Ronit Ghose, Citi: Multe...
Citeste si: Bancherii pot fi inlocuiti de roboti! Care este insa cel mai mare risc