UniCredit Bank ofera, pana pe 28 septembrie 2018, o dobanda de 3,5% pe an pentru depozitele in lei constituite pe sase luni exclusiv prin mijloacele digitale.

Concret, in cadrul acestei campanii, clientii persoane fizice pot beneficia de dobanda de 3,5% pe an pentru orice depozit nou la UniCredit Bank cu o suma minima de 10.000 de lei si constituit exclusiv utilizand aplicatiile de Online Banking sau Mobile Banking. Dobanda de 3,5% pe an se acorda pentru maxim 1.000.000 lei per client, confrom unui comunicat de presa emis de catre banca.

Alaturi de clientii Upgrade, respectiv cei care indeplinesc cumulativ conditiile de a incasa lunar in contul curent suma minima de 5.000 de lei / echivalentul in valuta sau care au economii si investitii de cel putin 200.000 de lei / echivalentul in valuta, si totodata de a accesa lunar serviciile de Mobile Banking, Online Banking sau Info SMS oferite de UniCredit Bank, la oferta curenta au acces toti clientii care detin cel putin un cont curent si un cont de depozit, ambele in lei la UniCredit Bank.

Prin utilizarea aplicatiilor de Mobile Banking si Online Banking, clientii UniCredit Bank mai pot folosi optiunea Happy Hour Exchange Rate ( o ora pe zi, in care pot face o operatiune online de schimb valutar la cursul publicat de BNR, in limita a 1.000 de euro/zi) sau primii bani inapoi pentru plata facturilor ( 3 lei/luna in cont pentru minim trei facturi de utilitati platite lunar).

UniCredit Bank este parte a UniCredit, banca comerciala paneuropeana, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate si de Investitii, cu peste 26 de milioane de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri