FintechOS, companie dedicata transformarii digitale a institutiilor financiare a prezentat in cadrul evenimentului WOZ. Tech Community Preview noua generatie a platformei FintechOS, in care compania a investit 1.5 milioane de Euro.

“Lansat sub numele de cod WOZ ca un tribut adus co-fondatorului Apple Steve Wozniak, FintechOS isi propune sa revolutioneze modul prin care solutiile financiare sunt proiectate si dezvoltate. Astfel, WOZ pune accent pe uzabilitate si interactiune cu clientii, ducand viteza de configurare si experienta de utilizare la un nivel superior”, precizeaza reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa.

In cadrul evenimentului, sustinut pe scena ARCUB in fata a peste 100 de dezvoltatori si parteneri de implementare, echipa FintechOS a demonstrat cum doua procese, care in mod normal sunt digitalizate in zile sau chiar saptamani de lucru, au fost configurate in timp real, in fata audientei, in mai putin de 3 ore.

Prima demonstratie a acoperit digitalizarea procesului de emitere a unei polite de asigurare medicala, de la definirea parametrilor si criteriilor de risc necesari stabilirii pretului politei, a coeficientilor de risc, trecand prin configurarea matricei de pret, a grilei de riscuri acoperite, si pana la emiterea digitala a politei de asigurare.

"A doua demonstratie a adus in atentie viteza de integrare prin OPEN API cu surse de date externe, folosindu-se doua solutii tot mai prezente in mediul financiar, Salesforce si UiPath. In primul scenariu, audienta a putut vedea usurinta de configurare pentru integrarea cu Saleforce pentru a aduce datele clientilor unui asigurator in FintechOS utilizand SSIS si conectorul Salesforce Connection Manager. In al doilea scenariu, prin integrarea cu UiPath, s-a demonstrat cum datele extrase din FintechOS pot alimenta automat un sistem de asigurari prin intermediul robotilor de automatizare a proceselor (RPA)", precizeaza reprezentantii companiei.

Platforma FintechOS WOZ va fi lansata oficial la sfarsitul lunii octombrie.

FintechOS are un portofoliu de active gestionate de 5 miliarde de euro de catre clienti ca ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange Money, Scotiabank, Hyperion Group (Howden, RKH, Dual), TBI Bank, NN sau Idea Bank si operatiuni pe 3 continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri